Bel bij overlijden 0521 - 513660 24 uur per dag
Actueel
Actueel
Actueel
De Laatste Eer Rouwcafé

De Laatste Eer Rouwcafé

5 oktober 2022

Delen, luisteren, herkennen

Gemis en verdriet gaan hand in hand. Een gevoel van alleen zijn en er alleen voor staan, hoort daar ook vaak bij. Zeker wanneer de uitvaart is geweest en voor anderen het gewone leven weer doorgaat. Behalve voor jou. Daarom is er het DLE Rouwcafé.

De tijd voor en kort na een afscheid is vaak een tijd van veel aandacht. Familie, vrienden, buren, collega’s laten van zich horen, staan je bij en vragen hoe het met je gaat. Maar vaak wordt het al na een paar weken, soms zelfs dagen, een stuk stiller. Terwijl de leegte en het gemis sterker voelbaar worden. Je verdriet mag ook dan gehoord worden, je gemis en ervaringen mag je ook dan delen. Daarom organiseert De Laatste Eer het Rouwcafé.

Ruimte om verder te praten
Het Rouwcafé is er voor mensen die hetzelfde meemaken en doormaken. Mensen die een verlies aan het verwerken zijn, die verdriet voelen maar niet (meer) het dan zo nodige klankbord hebben. Het Rouwcafé doorbreekt de stilte en geeft u de ruimte om verder te praten, om ervaringen te delen, om anderen te ontmoeten en om gewoon een kop koffie te drinken op een plek waar u wordt gezien en gehoord.

Delen en gehoord worden, luisteren en herkennen. Heeft u daar, zoals velen, ook behoefte aan? Wees welkom, kom naar het Rouwcafé. De eerste editie is op dinsdag 11 oktober. Wij zijn er zelf ook, om u te ontmoeten en om vragen te beantwoorden.

Rouwcafé Steenwijk, dinsdag 11 oktober 2022

Tijd: 19.30 - 21.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: De Heren van de Rechter, Markt 72, Steenwijk

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 6.500 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2023 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,45 !