Actueel
Actueel
Actueel
Barok trio het Consort 3.0 in Kapel

Barok trio het Consort 3.0 in Kapel

15 februari 2018

Op zondagmiddag 25 februari om 14.30 uur verzorgt trio het Consort 3.0 het maandelijkse  concert in de kapel van De Laatste Eer te Steenwijk.

Het Consort 3.0 wordt gevormd door Marleen Veldstra (viool), Corien Kok (cello) en Carl Visser (orgel/klavecimbel).

Ze spelen een (vroeg-)barok programma uit verschillende landen (Nederland, Duitsland, Frankrijk, Engeland). Een adembenemend programma waarin de pure en intense barokmuziek centraal staat. In deze kleine bezetting is het extra puur! Componisten als Bach, Albicastro maar ook Boismortier passeren de revue. Het is een programma zonder pauze.

Het concert van het Consort 3.0 vindt plaats in de kapel aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14.00 uur. Het concert begint om 14.30 uur. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !