Actueel
Actueel
Actueel
Acadia trio op podium bij De Laatste Eer

Acadia trio op podium bij De Laatste Eer

20 april 2018

Op zondag 29 april klinkt er weer bijzondere muziek in de kapel van De Laatste Eer Steenwijk. Na o.a. Consort 3.0 en Linda’s Jazz, zal die dag het Acacia trio optreden.
 
Het Acacia trio bestaat uit pianist Masha Galperina, klarinettist/tenor Walther Pondman en violiste/sopraan Lonne Klos-Pondman. Ze spelen enkele jaren met elkaar en treden met regelmaat op bij veel verschillende gelegendheden.
 
Het Acadia Trio is een jong, veelbelovend ensembledat zich voornamelijk richt op het klassieke genre, maar waarbij zij ook geregeld uitstapjes maken naar jazz- en filmmuziek. Het trio speelt meerdere instrumenten: viool, klarinet, saxofoon, piano & zang. Broer & zus Walther en Lonne hebben samen met de pianiste Masha gestudeerd aan het conservatorium te Zwolle. Walther (tenor) en Lonne (sopraan) hebben naast instrumentale ook een uitgebreid zangrepertoire en vertolken prachtige aria’s. Dit trio speelt bij allerlei gelegenheden en vult met hetzelfde gemak een grote concertzaal als een huiskamer met hun muziek.
 
Klassiek en hedendaags
“Dit is alweer het 3ejaar op rij”, vertelt David Meiboom, directeur van De Laatste Eer Steenwijk. “De concerten worden georganiseerd in samenwerking met Lonne Klos-Pondman, Sjors Holleboom en de musici zelf. Wij stellen het podium van onze kapel graag weer ter beschikking om diverse optredens mogelijk te maken. Het enthousiaste ontvangst jaarlijks tijdens Kopje Cultuur, in september, heeft ons doen besluiten dit te organiseren. Op een laagdrempelige manier kan Steenwijk en omgeving kennis maken met een verscheidenheid aan muzikanten”.
 
Het concert van het Acacia trio vindt plaats in de kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.
Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren, maar dit is niet verplicht. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar info@lonnepondman.nl
Meer informatie op www.lonnepondman.nl of www.dle-uitvaart.nl/nieuws

Terug
Zelf uitrekenen

Wat kost een uitvaart?

Elk afscheid is uniek en dat maakt elk afscheid bijzonder en persoonlijk. De kosten van uw uitvaart zijn sterk afhankelijk van uw wensen. We weten uit ervaring dat de gemiddelde uitvaart die wij verzorgen circa € 5.000 bedraagt. In wezen maakt het niet uit of u kiest voor een crematie of begrafenis. Meer weten? Klik dan hieronder op de knop Uitvaartcalculator en neem contact met ons op.

Uitvaartverzorging van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust.

Uitvaartcalculator

Wat kost een uitvaartverzekering?

Een uitvaartzekering van De Laatste Eer geeft zekerheid en rust. Uw wensen zijn namelijk gewaarborgd voor later en uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is. Dat is een hele zorg minder. 

Sluit daarom met een gerust gevoel een DLE Uitvaartverzekering af.
Bereken uw premie

Onze keurmerken

De uitvaartbegeleiders van De Laatste Eer werden in 2020 door de nabestaanden beoordeeld
met gemiddeld een 9,35 !