Stretto gitaarduo in Kapel

Stretto gitaarduo in Kapel

Op zondag 25 juni vindt het 9e en laatste zondagmiddagconcert van het seizoen plaats in de Kapel van De Laatste Eer Steenwijk. In september wordt een nieuwe serie concerten gestart waarbij ook plaats wordt ingeruimd voor koren.

Zover is het nog niet. Op zondag 25 juni speelt het fameuze Stretto gitaarduo in de Kapel aan de Kornputsingel in Steenwijk. Bezoekers van het concert kunnen rekenen op de spectaculaire virtuositeit van de gitaristen Tom Edskes en Sjors Holleboom. Sjors heeft de afgelopen concerten georganiseerd en treedt nu ook zelf op. Op het programma staat muziek van klassiek tot modern. Het belooft een afwisselende muzikale middag te worden. Extra bijzonder wordt de uitvoering van het werk Epitaph, geschreven voor het Stretto gitaarduo door de Nederlandse componist Arend Gerds: een wereldpremière. Ook de muziek van Antoine de L'Hoyer en Ludovico Einaudi maken dit een concert om niet te missen!

Het concert vindt plaats in de Kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.
Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren, maar dit is niet verplicht. Reserveren kan door een e-mail te sturen naar info@sjorsholleboom.nl

Terug
De Laatste Eer Uitvaart Verzorging
Menu