Kerstconcert met Family Pondman & Co

Kerstconcert met Family Pondman & Co

Een gezellig middagje uit? Bezoek het kerstconcert van Family Pondman & Co in de Kapel van De Laatste Eer. Op 23 december laat dit gezelschap klassieke en licht klassieke muziek horen in de ultieme kerststemming. 
 
Family Pondman & Co is een familie ensemble en vormt samen een akoestisch kwartet, waarbij ze zowel instrumentale als vocale werken laten horen. Hun repertoire reikt van prachtig klassiek tot aan moderne/hedendaagse muziek. Hun stemmen vormen een prachtige klank die kenmerkend is voor het ensemble en alom wordt geprezen. Ze hebben speciaal een gevarieerd kerstprogramma samengesteld met een mix van klassieke composities, Christmas Carols en popsongs. Fijne feestdagen!
 
Het concert van Family Pondman & Co vindt plaats in de kapel van het uitvaartcentrum aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14:00 uur. Het concert begint om 14:30 uur en wordt onderbroken door een pauze. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden. 
Het aantal beschikbare plaatsen in de kapel is beperkt. We raden u aan om te reserveren. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@thefamilypondman.com
Meer informatie op www.thefamilypondman.com. 

Terug
De Laatste Eer Uitvaart Verzorging
Menu