De Som Der Delen bij De Laatste Eer Steenwijk

De Som Der Delen bij De Laatste Eer Steenwijk

Op zondag 27 mei is de kapel in het uitvaartcentrum van De Laatste Eer Steenwijk wederom het podium voor een bijzonder concert. Laat je verrassen door “De Som Der Delen”.
 
Er wordt gezongen, gelachen, op tenen getrapt, gevloekt, omarmd en ontwapend. Een groep samenstellen is nog niet zo eenvoudig. Heike Roloff (klarinet), Mieke Kok (zang en ander geluiden), Ellen Rustige (gitaar en zang) en Sjors Holleboom (bij voorkeur alleen gitaar), laten zien dat muziek verbindt. Ze spelen hun programma De Som Der Delen met plezier en met vallen en opstaan. Het resultaat is een concert met klassieke muziek, popmuziek, jazz, kleinkunst en dialoog. U kunt er geen voorstelling van maken? Zij wel.
 
Het concert de Som Der Delen vindt plaats in de kapel aan de Kornputsingel 42. De deuren van de kapel gaan open om 14.00 uur. Het concert begint om 14.30 uur. Het concert wordt onderbroken voor een korte koffiepauze. De entreeprijs bedraagt 10 euro en voor kinderen tot 18 jaar 5 euro. Na afloop kunt u nog even rustig nagenieten en wordt gratis koffie, frisdrank en iets lekkers aangeboden.

Terug
De Laatste Eer Uitvaart Verzorging
Menu